tiistai 4. toukokuuta 2010

Vappu ja 12 päivää



Kotiinlähtö alkaa olla lähellä. Ensi viikon alussa täytyy viimeistään koepakata, jotta tiedän onko matkatavaraa liikaa. Tämän viikon illat on buukattu täyteen illallisia ja viimeisten aikojen viettoa, koska porukka lähtee vähän eri aikoihin koteihinsa. Eilen illallistettiin jo Women and identity ryhmän kanssa. Syöminen ulkona onkin tällä hetkellä minulle parempi vaihtoehto, sillä yliopiston maksukortilla killuu enää kaksi euroa. En haluaisi lisätä sinne rahaa jos en saakaan kaikkea käytettyä, mutta täytyy nyt katsoa millaisia ruokailuratkaisuja on mahdollista keksiä.



Yksi ärsyttävä essee enää kirjoitettavana, muuten alkaa opiskeluhommat olla purkissa. Viikonloppuna toivottavasti Yurin kanssa pyörähdetään jossain reissussa, mutta aikaistuneen ranskan kokeen vuoksi viikonloppua ei pystytäkään pidentämään maanantaille.



Vappua ja viime viikonloppua vietettiin täällä Ifranessa. Pieni kolmen hengen kansainvälinen perheemme vaelsi Ifranen metsissä ja tietä pitkin takaisin koko päivän saldona reilut 20km. Täysin raatoja kaiken sen urheilun ja ulkoilun ja eväiden syönnin päälle oltiin, mutta silti hienosteltiin ja pukeuduttiin viimeisen päälle uuteen vasta avattuun Michlifen hotelliin jossa yksi yö maksaa 600-800 euroa. Yötä siellä emme tietenkään viettäneet, mutta yhden drinkin verran istuttiin ja ihmeteltiin pitkään hehkutettua luksuslukaalia. Lähtiessä eksyttiin pihamaalle eikä löydetty uloskäyntiä. Muuten viime viikonloppu meni lepäillessä ja yhteistä laatuaikaa viettäessä. Kotiin tekee jo kovasti mieli, mutta eiköhän nämä viimeiset päivät aika hujauksessa ole ohitse.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti palaat sieltä ruskettuneena kuin papu. Ja toivottavasti kaikki loppuopinnot sujuvat nappiin. Täällä ei ole paljon saanut auringosta nauttia, tänään on satanut koko päivän RÄNTÄÄ. Pitäisiköhän hiippailla solariumiin, ettei tarvitsisi sinun rinnallasi hävetä.Halauksin ja hyvän yön toivotuksin Muumi

    VastaaPoista