torstai 15. huhtikuuta 2010

Sairaana

Äiti ja isä lähtivät eilen ja minä sairastuin mitä ilmeisemmin ruokamyrkytykseen. Toisaalta hyvä että sen sain minä, eikä vanhempani, joiden täytyi lentää kotiin. Syötiin samaa ruokaa, mutta ainoastaan minä sairastuin. Tänään olo on onneksi hiukan parempi kuin eilen, jolloin jopa vesilasillinen tuli ulos jompaa kumpaa kautta.

Äidin ja isän kanssa käytiin Fesissä, Rabatissa, Volubiliksessä ja Moulay Idriksessä sekä Azroussa. Siitä sitten lisää kunhan tästä voimistun. Tarkoitukseni on kyllä vomistua huomiseen, jotta pääsen Katherinen ja Anna-Clairen kanssa Chefchaoueniin. Jäljellä on nimittäin vain kaksi vapaata viikonloppua ja mielummin viettäisin ne jossain muualla kuin AUI:ssa. Koulutöitäkin on aika lailla rästissä, pelkästään äidin ja isän viihdyttämisenkin vuoksi, mutta erityisesti nyt sairastamisen vuoksi.

Enää viisi viikkoa jäljellä ja kotiin! Jos joku halukas blogini lukija, mielellään miespuolinen, haluaisi tulla hakemaan minut ja matkustaa kanssani viikon Marokossa 13.-22.5. se voisi olla mahdollista. Viime viikolla hankitut lentoliput Samulle jäävät mahdollisesti käyttämättä hänen onneksi saatuaan töitä. Joten vapaaehtoiset saa ilmoittautua.

1 kommentti:

  1. Heippa! Toivottavasti olet jo toipunut.Ja onneksi vanhempasi pääsivät kotiin viimeisenä mahdollisena päivänä, jolloin koneet saivat lentää Suomen ilmatilassa. Olisi ollut aika ikävä jäädä moneksi päiväksi odottelemaan "mahdollista" lentoa, kuten nyt monet tekevät.Viimeinen tieto on, että tätä kestää ainakin su iltapvään, voi olla pikemminkin tai sitten ei. Toivottavasti saat jonkun miespuolisen avustajan kotimatkalle, tiesin Samun saaneen töitä, kun Antti kävi eilen.Meillä on nyt vihdoinkin se vessa remontti ainakin ensi viikon vielä. Toukokuussa tavataan!

    VastaaPoista